Baby, your all that i need

Igår vart det skola, sen hem till mammie en snabbis för att ta nåt att äta, skolan, sen sov jag när pappa ringde typ :) Kom hem och var som en zoombie, messade med nån och chattade med nån <3 trevligt

Idag fredag blir det skolan, sen släktträff tidigt :) bowling på kvällen med kusinerna <3 MYS.



I helgen blir det stallet lördag och söndag, mys tur med Elfa <3


PEACE AND LOVE


Pizza kväll och box

Hej allihopa <3

Igår vart det skolan 08:15 till 12:20, fast duktig som jag är var jag kvar ett tag med Maryam och Emma (vi pluggade) för idag Torsdag har vi muntlig presentation om jamaica. och inte nog med det, det ska va på engelska :)<3

Efter skolan vart det plugg, sen klockan 19 började boxen, körde hårt där, sen vart det pizza från Vi&Ni gott asså. då kunde jag äta pizza med gott samvete. haha. Vi tog med pizzorna hem och åt, just det kära syster kom på besök med, det var mys. Efter det skulle hon fixa en bild på photoshop som hon skulle göra åt en kmpis.




Idag var det dags för muntligt med Jamaica och på svenskan skulle man rita nåt på white-boarden, jag hade ansiktsuttryck?? <3

PEACE AND LOVE <3

Länder och Talibaner

Sitter i skolan och har samhällskunskap. Har precis haft Engelska när vi satt och lyssnade när de andra klaakompisarna snackade om engelsktalande länder som jag, emma och maryam har på torsdag :) på samhällen snackar vi om talibaner och tigrar typ :P Jag tycker inte om samhällskunskap. <3



saknar mitt <3:a redan. Vill vara med dig hela tiden <3 tack för den här helgen som bjöd på både IFK och spa. LOVE YOU

Efter skolan blir det plugg, plugg och mer plugg. <3


PEACE AND LOVE

Vad gör vi? Nu kör vi

Helgen har bestått av myspys med syster <3 I lördags åkte jag till Norrköping för att slagga hos syster. Vi började dagen med att gå ner till stan och hyra "Remember me" sen började shoppingen. Jag handlade inte så mycket faktiskt det vart bara ett par skor på skopunkten "tror jag" sen vart det inget mer den dagen.

Efter shopping stack vi iväg till fRäcKa fRöKen och fikade, det vart 1 Chai Latte med 2 små choklad karameller till.
Efter fikat fick vi ett mess från Alex polare som sa att vi hade gratis VIP biljetter till IFK:s sista match i parken så vi sa såklart ja till det. Vi skulle egentligen gått på Bingo Rimers modevisning men vi dissade den totalt för IFK´s skull <3 HÄRLIGA IFK..

Efter IFK vart det att åka hem och göra god mat, det vart kyclingfiléer, hasselbacks potatis med paprika/chilli sås. <3 mäster kocken Alexandra bjöd på det. Efter maten så satte vi på remember me.



Dag 2 i norrköping.

Vaknade lite ganska sent, då väntade frukosten på mig som min kära syster hade gjort. Sen satte vi på remember me igen för min kära syster somnade i går. Efter frukosten fixade vi iordning oss för en ny runda på stan. Den här gången köpte jag en tröja (leopard) och en mask som man har på ögonen när man sover. Efter det vart det lunch på Mc Donalds. Sen hem till alex för att sedan ta spårvagnen till HC och kolla runt lite där <3






PEACE AND LOVE


Lika :o

Nu sitter jag i korridoren  med datan och slappar :) kollade lite bilder på Naomi Campbell och insåg att på några bilder så är hon nästan en kopia av Tyra Banks :) så nice.




Kolla bara: LIKA SOM BÄR!!

Haha, jahopp vad händer idag då?
det blir boxnings pass efter skolan med emma. Sen blire plugga och åka till daddie :)<3

Imorogn blir det ju modevisning med Bingo Rimer. Tsm med syster och sen myskväll med film <3

PEACE AND LOVE

SOVMORGON

Hej allihopa <3

Idag vart det sovmorgon för min del... YES. Vaknade 08 och började skolan 09:45 så fucking soft <3
Soft dag idag med, det blir spanska på morgonen, LUNCH, mentorstid sen har jag håltimme från 12:20 till 14:20. YIIIIIPPPPIII

Efter det är det Naturkunskap sen har jag som missade när de andra hade det: MATTEPROV!!! :/



a very long time ago.

PEACE AND LOVE

MILLAN Å JAG

Hej allihopa <3

Det här är jag å millan för länge sen :P usch pinit. <3 ja men den är kul. vi var uppe kloclan 03 på natten å gjorde den tror jag :D
PEACE AND LOVE <3

MY DREAM RIDE

Hej allihopa <3
Idag har det varit lugnt i skolan. Var engelska, samhäll, matte å spanska :D <3 Sen blev det plugg hemma :)
Min favvo bil är ju den här godingen som jag har sett pappa köra uppe i Åre, fy fan asså!! <3
Den ska nån dag bli min :)
PEACE AND LOVE <3

GRATTIS <3

Idag fyller min kära syster 20 år <3 SYSTEMET!!! haha.
Happy birthdag to her, happy birthdag to heeer. Happy birthday dear sister<3 HAPPY B-DAY TO YOU <3





PEACE AND LOVE <3

höst tur med Elfa

Idag vart det en mysig höstsväng med Elfa <3

Vart att åka till stallet tidigt, för att ta in Elfa å Loa, rykta dem och sen bar det iväg. Jag på Elfa å Emma på Loa :)
Det var jätte mysigt. Längtar redan efter henne :)
Hon var så glad över att hon fick komma ut å gallopera lite så hon frustade säker 10 ggr efteråt <3 :)
Visst e hon söt <3
Ikväll blire att åka till älskade syster som fyller år idag <3 GRATTIS på henne :) Hoppas hon får en underbar födelsedag :)

PEACE AND LOVE <3

Höst fix på landet

Hej allihopa <3

Idag var jag ute på landet med mammie å micke det blr först att kratta ihop en masssssssa löv. Efter det vart det att såga träd, bränna upp träd och ro ut med en båt som det var 2x2 cm hål i så det bara forsade in vatten :O men men... det gick bra vart bara väldigt blöt om fötterna <3 Vi skulle dra in flotten som inte ska ligga i under de kalla tiderna sen <3
PEACE AND LOVE <3

Like a boy

Hej allihopa <3

jag vet inte varför men jag har alltid varit lite mer killig (pojkaktig) av mig, började när jag var typ 6 år då fick jag min första soft airgun av pappie :) sen har jag haft massa olika 4-hjulingar, älskar bilar. mina favorit dofter är krut, bensin, 2 takt m.m. jag har alltid ärskat när pappie tävlade i slc med deras porsche och alltid velat köra den :P Använder typ aldrig smink och älskar baggy clothes :) Men det är lixom lite halvt bara för sen är det min andra sida som bara älskar synen av nys kläder i garderoben, lukten av parfymbutiker m.m. Fast om man kollat tjej/kill sida så blir det typ 50/50. <3

Föresten den här låten är såååå bra.



PEACE AND LOVE <3

kallare tider

Hej allihopa <3

Nu märks det att vi kommer mot kallare tider igår natt var det -5 grader!! burr... <3 Det är frost på gräset och till och med rummet är kallt så imorse var det bara att dra upp temperaturen i rummet :) Inte nog med det utan nu när man vaknar klockan 06:00 så är det becksvart ute, jag var tvungen att kolla på mobilen vad klockan var, trodde ju det var natt fortfarande :o



Fint är det ju men hur kul är det?? jag vill åka utomlands <3



PEACE AND LOVE <3

Pics

Hej allihopa <3

Jag tror inte jag är den ända som ÄLSKAR photoshop. jag kan sitta riktigt länge och bara pyssla med bilder, och till slut få ett riktigt fint resultat. Så jag har trixat å fixat lite nu. Header hoppas jag ni tycker vart bra. jag vart jätte nöjd med den :)



ME <3



My dog <3



SYSTER COLLAGE <3



MAMMA Å BONUS PAPPAN <3


annars då.
Helgen har bestått av mys med syster å familjen. Väldigt slapp helg faktiskt. :)
Sen har jag kollat lite överallt på youtube och hittat den här musikvideon som jag älskar <3
PEACE AND LOVE <3

Ny header.

Hej allihopa <3

Idag har jag varit på ett litet höst äventyr med syster <3, vi snodde pappas moppe och drog iväg mot mogata, för vi tönkte fota lite till våra bloggar och så, men det fanns inte riktigt nåt bra ställe så vi fortsatte köra tills vi kom nästan till st:anna :O upps... :) Men det vart några bilde rpå alex inte på mig, jag stod bakom kameran.

Vi höll på att frysa ihjäl, så när vi kom hem kunde jag knappt gå på mina fötter för det kändes som om tårna skulle ploppa av. Men mjukis på och sen sätta sig vid photoshop för att göra header och så.

Fixade en jätte snygg header åt syrran, och senare blev det en till mig <3

 
Tryck på bilden för att komma till henne.

PEACE AND LOVE



IDOL

Hej allihopa <3

Jag är ju en av alla som sitter som fastklistrad framför idol varje fredag, och en jag verkligen fastnat för är olle Hedberg. han har en sån grym röst och utseendet har han ju också. en av favoritlåtarna med han kommer här.




Olle Hedberg med Talking about a revolution.


Dreams are coming true

Hej allihopa <3

Nu tror jag på att drömmar kan bli sanna.
För ett år sen var jag å min syster tvugna att sälja vår häst "osterblüme", så sen dess har jag saknat hästar så j*vla mycket, och önskat att jag nån gång ska få rida igen. För jag saknar det så himla mycket, bara rida en mysig skogstur eller bara mysa med hästen i stallet eller bara se sötnosarna springa och busa i hagen.

Nu har jag tack vare min kompis fått rida igen, hon har nämligen en islandshäst som står i ett stall, och en kvinna där behöver hjälp med sin häst pga olika saker så då får jag ta hennes häst ibland. Så nu ska jag t.ex. rida imorgon (torsdag) med emma, och det blir väl en skogstur tror jag :)

<3 Dreams are coming true



TORSDAG.

Imorgon har jag studiedag och då blire å åka till stallet sen på kvällen blire ZUMBA på sports :) <3




PEACE AND LOVE <3



v. 40

Hej allihopa <3

Helgen har bestått av ridning och kolmården.

I fredags sov jag över hos Bästa Emma <3  Det blev slappa och sen se på en film som alla somna till. Dagen efter åkte vi till stallet och red. Jag tog Elfa, Emma tog Glaumur och Monika tog Loa :) Vi red en mysig liten skogstur, med både galopp, tölt, trav men mest mysig skritt.



På kvällen vart det god mat hos mammie tsm med, micke, emma, mamma och syster <3

SÖNDAG

Vart det Kolmårdens djurpark med familjen + att vi mötte upp kusinerna där <3
Det vart jätte fina bilder på djuren som jag lägger upp senare.



MÅNDAG

Idag är det skola från 08:20 till 13:50, då blir det att gymma med emma <3 Sen efter gymmet blir det sånglektion. Sen resten av veckan ser det mer ut så här:



PLUGG

PEACE AND LOVE


RSS 2.0