Lyckad helg

I helgen så gjorde jag, pappa och min kära syster en liten mysig vinter tripp ner till Göteborg, vi började med att lämna väskorna på hotell Onyxen, sen gick vi ner till den Italienska resturangen La Terazza och beställde bord för 3 klockan 19.

Vi kom in genom en stor port fylld med ljusslingor och där inne, innanför portarna var det säkert milljoner med lampor som lös upp det vackra Lisebergs julmarknad.

Det fanns massor små hus som de såöde varm glögg, varm choklad, marsipan och till och med en snus/cigarr stuga.
Vi var på marknaden till cirka 5 då vi började röra oss hemmåt till hotellet igen för att ta en varm dusch och fixa iordning oss till kvällen. Min restaurang outfit var mörkblå jeans med brunt skinn på knänaoch ner samt en leopard tröja.

Jag beställde lammfilé, hasselbacks potatis och en jätte god hallonsås till det. Till efterrätt vart det en chokladtårta bit med vaniljglass. MUMS!!

När vi kom tillbaka till hotellet så väntade "Välkommen till familjen" eller vad den hette, en komedi med Sarah-jessica Parker i huvudrollen. Jag somnade ju då till den med den var bra så länge som jag hann se den..

SÖNDAG!

Vi gick ner till hotell Lobbyn och åt god hotellfrukost sen tog vi lexusen och åkte iväg till Ullared. För er som inte varit där så måste jag säga att det är ett perfekt ställe att hitta julklappar på om man inte har så mycket pengar för t.ex. en Venus Embrace rakhyvel som kostar över 200 :- här hemma kostade 75 :- där.
Jag handlade på mig massor med nödvendiga produkter (tjej)..

IMORGON ÄR DET JUL!!!!!

PEACE AND LOVE



Snart är det jul

SEAN BANAN <3




PEACE AND LOVE

1 dag kvar

Kom till skolan nyss och sitter i Spanska salen och väntar på att vi ska börja...<3

Idag är det en väldigt bra dag för idag är det bara 1 dag kvar tills jag fyller år <3 WOHOO!!!
Jag har absolut ingen aning vad jag ska få? shit, vad jag villlll veta <3 men antar att jag får vänta tills imorgon...
Jag läääängtar tills imorgon!!

Men aja vet inte vad jag ska skriva nu då bye bye <3









PEACE AND LOVE

LUCIA

"Natten går tunga fjät runt gård och stuva.
Kring jord som sol förlät, skuggorna ruva.
Då i vårt mörka hus, stiger med tända ljus,
Sankta Lucia, Sankta Lucia.
Då i vårt mörka hus, stiger med tända ljus,
Sankta Lucia, Sankta Lucia"

Idag är det den 13 december och det är Lucia. Det är så fint med alla ljus över allt och alla lucia sånger som de vitklädda barnen sjunger på.



Dagen började ju bra med försovning för min och Emmas del. Kom till skolan då Engelska stod på menyn. klockan 10:00 skulle alla nyströmska ungar vara nere i St: Laurentii kyrka för att kolla på Luciatåget. Det var ganska tråkigt faktiskt, emma å jag sov i kyrkan och vaknade när en man sjöng jätte mörkt xD hehe.

Därifrån gick vi till min mamma sen för att ta något lätt att käka, det vart macka men allt är bättre än julkorv i skolan. Matte väntade sedan där det var ganska roligt, vi håller på med trigonomi och det gick jätte bra.

Nu snart ska jag gå hem och käka gott (lasagne) samt lämna över lilla systemis till pappie för han skulle fota bussen och sälja den tillsammans med jonas.

ikväll blir det mycket plugg på Natur, Idrott och Samhäll. <3






Love this song!!

PEACE AND LOVE <3

Simply the best

Simply the best.

Vad har jag gjort idag? Vaknade ganska tidigt märkte då att min kära katt satt högt högt uppe i granen i vardagsrummet ;) jäkla Musse, han e sååå busig nu och spinner hela tiden <3

Vid 10 tiden åkte vi ner till mammie och klädde om till lysekofta och termobyxor för då skulle vi dra ut till Korskullen och åka skidor och pulka :) hehe det gick ju sådär med dem där miniskidorna :p <3

Imorgon är det skola och klockan 10 lucia <3



PEACE AND LOVE

SoRrY

Sitter i skolan nu är såååå trött för jag har inte kunnat sova inatt pågrund av min vilde till katt Musse som vi hämtade hem igår, han jamade hela natten och det gick inte att få stopp på det.

angående Musse: Han är en 8 veckors katt som är helsvart med 3-4 vit hårstrån på halsen.
Pigg men rädd (pga ny miljö) JÄTTE nyfiken ocg vill komma fram men vågar inte det. <3

Förra veckan så mådde jag inte så bra, var yr och hade ont i huvudet hela tiden från söndagen förra veckan. Gick till vårdcentralen som tog blodprov och det var typ för lågt blodtryck och sen hade jag för lite blodkroppar i mig för man skulle ha över 110 och jag hade 102 så det var för lite och inte nog med det jag är tvungen att äta järntabletter nu varje morgon och kväll. Sen i Onsdags tror jag det var så svimmade jag när jag var ensam hemma, usch det var lite läskigt faktiskt.... <3

Jag ska blogga mer nu snart.

RSS 2.0